Myytävät toimitilat ja teollisuus­hallit Oulussa

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja hyvien kulku­yhteyksien varrella? Meiltä löydät vuokrattavat ja myytävät toimitilat Oulun Ruskolla. Olemme erikoistuneet teollisuus­hallien rakentamiseen, myyntiin ja vuokraukseen, ja löydätkin meiltä modernit, toimivat ja viihtyisät myytävät hallit ja toimitilat yrityksille. Hallitilamme soveltuvat monen eri alan yritykselle, kuten kuljetus-, rakennus- ja energia-alan yrityksille. Tutustu tarkemmin alla listattuihin myytäviin toimi­tiloihimme ja ota yhteyttä!

Myydään toimitilaa uudesta hallista

Jos etsit hallitilaa yrityksellesi Oulun seudulla vasta­rakennetuista tiloista, olet oikeassa paikassa. Hallimme korkeus on jopa 5,5 metriä, mikä mahdollistaa muun muassa erillisen parvitilan rakentamisen. Tiloissa on valmiina öljynerottelu­kaivot, ja lämmitys­muotona on kaukolämpö lattiavesi­kierrolla. Tutustu tarkemmin vapaana oleviin tiloihimme niiden esittelykuvista!

Kysy lisää myytävistä toimitiloista Oulun Ruskolla

Kun haluat vaihtaa uuteen tai olet ensimmäistä kertaa liikkeellä yrityksesi toimitilojen haussa, ota meihin yhteyttä! AJO-Kiinteistöt Oy tarjoaa myytävät toimitilat Oulussa erikokoisiin ja erityyppisiin tarpeisiin. Jos valmiista tiloista ei löytynyt itsellesi sopivaa, ota silti yhtyettä, sillä palveluihimme kuuluu myös toimitilojen ja hallien rakentaminen!

Puolatie 7, 90620 Oulu

Sijainti: Puolatie 7, 90620 Oulu
Tilatyyppi: Tuotanto- ja hallitila
Tilan vapaa korkeus: 5,4 m
Pinta-ala yhteensä: 560 m²
Tilat ja huoneistot: Hallitila mahdollisuus jakaa useampaan osaan, tässä vaiheessa ja kahteen osaan, kumpikin 280 m²
Vapautuminen: Pian

Hinta: 497 000 €

Pohjakartta (.jpg)

Lisätiedot: Kohde on rakenteilla ja valmistuu vuoden 2018 aikana. Hallin voi jakaa tarvittaessa useampaan osaan. Tässä vaiheessa halli on jaettu kahteen osaan, nosto-ovia tulee 5 kappaletta, ja haluttaessaan hallin voi jakaa esim. viiteen osaan nosto-ovien mukaan. Tilaratkaisuja ja yms. tekijöitä voidaan täsmentää ostajan tarpeen mukaan. Toimisto­tilavaraus n. 100 m2 toisessa halliosassa. Taukotilan ja wc/kh:n osalla ilmanvaihtona koneellinen poisto. Kaukolämpö lattiavesi­kierrolla kauttaaltaan. Ilmoitetut pinta-alat ovat kerroasaloja. Teräspalkit, muu runko SPA E 230, Ruukki Sanwich Panel. Vuokratontti ja sen pinta-ala n. 3010 m2 ja kokonais­rakennusoikeus 1 505 k-m2.

Puolatie 8, 90620 Oulu

Sijainti: Puolatie 8, 90620 Oulu
Tilatyyppi: Tuotanto- ja hallitila, Liiketila, Varasto
Tilan vapaa korkeus: 5,5 m
Pinta-ala yhteensä: 80 m²
Tilat ja huoneistot: Lämmin hallitila n. 80 m²
Vapautuminen: Lokakuu 2018

Hinta: 78 000 €

Pohjakartta (.pdf)

Lisätiedot: Puolatie 8 -osoitteeseen rakenteilla oleva lämmin halli, johon tulee kaikkiaan 16 kappaletta 80 m2:n ns. halliosia. Hinta 78 000 euroa per halliosa (myyntihinta 40 500 € ja lainaosuus 37 500 €). Halliosien korkeus 5,5 metriä, leveys 5 metriä ja pituus 15,90 metriä. Halliosaan mahdollisuus tehdä n. 15–20 m2:n parvitila. Tilassa on wc-varaus ja yksi öljynerottelu­kaivo per halliosa sekä oma 120–150 litrainen lämminvesi­varaaja jokaisessa halliosassa. Painovoimainen ilmanvaihto tehostettuna koneellisella poistolla. Kaukolämpö lattiavesi­kierrolla ja arvioitu verollinen hoitovastike noin 1,80 €/m2/kk.