Vuokrat­tavat toimitilat Oulussa

Kun etsinnässäsi on hallitilaa tai vuokrattavat toimitilat Oulussa, AJO-Kiinteistöt Oy:ltä löytyy ratkaisu yrityksellesi. Olemme toimitilojen rakentamiseen, vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut yritys Oulussa. Palvelemme moni­puolisesti eri alojen yrityksiä, mm. kuljetus-, rakennus- ja energia-alalta. Tarjoamamme vuokrattavat toimitilat sijaitsevat Oulun Ruskon teollisuus­alueella, jonne olemme rakentaneet uutta toimitilaa palvelemaan paikallisia yrityksiä tilan tarpeessa. Tilat ovat kooltaan 100–500 m² ja sijaitsevat hyvien kulku­yhteyksien päässä. Tutustu tarkemmin kohteisiimme ja ota yhteyttä. Kysy meiltä myös tiloja, vaikka et löytäisikään tarjolla olevista kohteista vielä itsellesi sopivaa!

Vuokrat­tavat hallit Oulun Ruskolla

Kun tarvitset yrityksellesi uutta ja toimivaa hallitilaa Oulussa, tutustu vuokrattaviin halleihimme. Löydät meiltä lämmitetyt, modernit ja käyttäjä­ystävälliset hallitilat vuokralle eripituisiksi ajoiksi. 

Kysy lisää vuokrattavista toimitiloista Oulussa

Haitpa sitten pienempää tai suurempaa vuokrahallia yrityksellesi, ota meihin, AJO-Kiinteistöihin, yhteyttä! Meiltä löydät uudet ja hyvin varustellut vuokrattavat toimitilat Oulun Ruskolla.

Otsikko

Sijainti:
Tilatyyppi:
Tilan vapaa korkeus:
Pinta-ala yhteensä:
Tilat ja huoneistot:
Vapautuminen:

Vuokra:

Lisätiedot:

Otsikko

Sijainti:
Tilatyyppi:
Tilan vapaa korkeus:
Pinta-ala yhteensä:
Tilat ja huoneistot:
Vapautuminen:

Vuokra:

Lisätiedot: